hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Városmajori Szabadtéri Színpad

Városmajori Szabadtéri Színpad

  • Leírás
  • Elérhetőség

A közel 800 férőhelyes színpad Buda egyik közkedvelt parkjában, a Városmajor parkban épült fel és több évtizede vált nem csupán a főváros, de az ország egyik meghatározó nyári színházává. A Városmajori Színpadon klasszikus és kortársbalett, musical, szimfonikus és könnyűzenei koncertek, gyermekszínház és prózai színházi előadások, valamint népszerű hazai és nemzetközi filmek kerülnek bemutatásra. A városmajori nyár hagyományos, a közönség és a szakma által is kedvelt színházi eseménye, a Városmajori Színházi Szemle 2013 óta minden évben a legjobb vidéki és határon túli előadásokat hozza el a fővárosi közönség számára. A színpad meghosszabbított évaddal, júniustól október végéig kínál gazdag és minőségi programot sokféle műfajban a család minden korosztálya számára.

FONTOS KÖZLEMÉNY!

Nagy izgalommal és várakozással készültünk a 2021-es évadunkra, bízva abban, hogy idén nyáron ÚJRA lesz színház. Hatalmas örömmel jelentjük, hogy az elmúlt időszak kényszerszünete után, május elsejétől védettségi igazolvánnyal újra látogathatók lettek a színházak. Így örömünkre szolgál bejelenteni, hogy

június 2-án a Városmajori Szabadtéri Színpad is megnyitja kapuit a nézők előtt!

Már régóta vártunk erre a bejelentésre, de szeretnénk, ha odafigyelnénk ezentúl is egymásra, annak érdekében, hogy továbbra is vigyázzunk egymás egészségére. Ezért kérjük, figyelmesen olvassátok el a nyitással kapcsolatos fontos tudnivalókat:

Védettségi igazolvány nélkül is látogatható a színház!

Értesítjük kedves nézőinket, hogy a 365/2021 (VI.30.) Kormányrendelet értelmében, 2021.07. 03. napjától rendezvényeink védettségi igazolvány nélkül is látogathatóak!

- Nem kötelező a nézőtéren a maszkhasználat, mégis kérjük Önöket, hogy a járvány megszűnéséig lehetőleg viseljenek maszkot a fertőzések elkerülése érdekében.
- Létszámkorlátozás nincs, az aktuális kormányrendelet értelmében, így minden ülőhely foglalható.
- A Városmajori Szabadtéri Színpad teljes nézőtere megújult, így idén nyáron a színház területére két főbejáraton, a nézőtérre pedig 4 kapun történik a beengedés, ezáltal is biztosítva a kellő távolságtartást.
- Covid intézkedési tervünk honlapunkon olvasható, mindent megteszünk nézőink és fellépőink egészsége érdekében (érintésmentes jegybeengedés, kézfertőtlenítők kihelyezése, székek és mosdók fertőtlenítése, több kapus beengedés).

A szabályok betartásával egymás egészségét óvjuk és végre élvezhetjük szabadtéren, biztonságban a színházi előadásokat, koncerteket és filmeket a megújult Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Jó szórakozást kívánunk!

Találatok szűrése
Időpont
Szűrés
Az Ön által megadott szűrési feltételek alapján nincs találat a keresésre.